ABOUT

Machinebouw

Automatisering

ABOUT

CTESO werd opgericht in 2017 door twee ondernemers met een gemeenschappelijke passie voor techniek. Onze missie, een oplossing bieden aan de stijgende vraag naar automatisering en machinebouw binnen de hedendaagse industrie.


Bij ons is uw project in goede handen. Door het feit dat wij over een eigen engineering en productie afdeling beschikken kunnen wij u totaaloplossingen aanbieden. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt voor uw project. Wij bieden u een oplossing van concept tot werkend geheel.


Door onze ervaring, brede kennis van techniek en goede contacten met leveranciers kunnen wij een breed gamma aan oplossingen aanbieden. Wij beperken ons niet tot slechts een specialiteit. Wij zijn flexibel in het vinden naar de meest geschikte oplossing voor u.


Contacteer ons, wij helpen u graag verder.

Engineering afdeling

Bij ons kan u terecht voor de engineering van uw machine of productielijn. Wij doen zowel de engineering van de mechanica, elektrische sturing als software.


Samen met u zoeken wij naar de voor u meest geschikte oplossing.

Productie afdeling

In onze werkplaats assembleren en reviseren wij machines. Het samenstellen van de mechanica, bouwen van de elektrische panelen, bekabelen van de machine, aanbrengen van pneumatica, enz. wordt allemaal door ons gedaan waardoor wij steeds de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.


Een betrouwbare partner voor al uw technische uitdagingen

+32 468 58 97 55

 Industrieweg-Noord 1190, 3660 Opglabbeek, België

Copyright © All Rights Reserved